Η Τεχνική του Inner Voices

Είναι πολύ απλό να πετύχουμε βαθιές και εντυπωσιακές αλλαγές. Αυτό που χρειάζεται είναι η κατανόηση ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο απ’ ότι είχαμε μέχρι τώρα σκεφτεί. Η γνώση της αληθινής μορφής της προσωπικότητάς μας είναι το βασικό μέσο για τη διασφάλιση ότι οι σχέσεις μας θα γεμίσουν με σεβασμό και αγάπη, και ότι θα συνεχίσουν να διευρύνονται και να μας προσφέρουν βαθιά ικανοποίηση και βαθιά ενόραση ως προς την αληθινή φύση της ύπαρξης μας.


Η τεχνική του Inner Voices είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για τη βελτίωση των σχέσεων και την απελευθέρωση της έκφρασης των δυνατοτήτων κάθε ανθρώπου. Μας παρέχει επίσης τα μέσα για να κατανοήσουμε τους άλλους σε ένα βαθύ και γεμάτο ενόραση επίπεδο.


Κάθε υπο-προσωπικότητα έχει το δικό της τρόπο έκφρασης, τη δική της «φωνή», και με το Inner Voices μαθαίνουμε να της επιτρέπουμε να εκφραστεί.


Η διαδικασία αυτή μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε συναισθήματα μας, για τα οποία πιθανώς δεν είχαμε καμιά απολύτως γνώση.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια στατιστική, οι 80 έως 90 από τις 100 σχέσεις χαρακτηρίζονται από τη διάθεση εκδίκησης των ατόμων προς τους γονείς, η οποία εκδηλώνεται έχοντας τον σύντροφο ως υποκατάστατο του γονιού!


Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα κίνητρα που αποκαλύπτονται μέσα από το Inner Voices. Φανταστείτε όλα τα κρυφά κίνητρα που μας κινούν μέσα από το υποσυνείδητό μας. Τι πιθανότητες έχουμε να ζήσουμε μια βαθιά σχέση με κάποιον άλλον αν πρώτα δεν έχουμε κατανοήσει τους εαυτούς μας σε ένα βαθύ επίπεδο;


Ποιοι αληθινά καταλαβαίνουν ότι είναι πολύπλευρες υπάρξεις, μια σύνθεση διαφορετικών δυνατοτήτων και ιδιοτήτων;


Πολύ λίγοι. Οι περισσότεροί μας δείχνουν στους συντρόφους τους ένα πολύ μικρό ποσοστό απ’ ότι συμβαίνει μέσα τους.


Όταν κατανοήσουμε το σύστημα του Inner Voices, και μάθουμε να ακούμε τις υπο-προσωπικότητές μας, η ικανότητά μας να εκφραζόμαστε γρήγορα μεγαλώνει. Νοιώθουμε ενδυναμωμένοι και εντυπωσιασμένοι από το πόσο πολλά έχουμε μέσα μας, και που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί.


Με το Inner Voices, γινόμαστε ικανοί να μεγαλώσουμε, να εξελιχθούμε.


Ανακαλύπτουμε και «ξεκλειδώνουμε» τους πολλούς μας εαυτούς μόνοι μας ή μαζί με τους συντρόφους μας. Πρόκειται για την πιο γοητευτική, δυνατή και αστεία δραστηριότητα που μπορούμε να μοιραστούμε με το τόσο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας, που είναι ο σύντροφός μας. Και τα συναισθήματα συμπόνιας, ενόρασης και εγγύτητας που αυξάνουν με κάθε συνεδρία είναι εντυπωσιακά.